Urządzenia i Akcesoria
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
2045 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40min
Rhubarb Crumble
55min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Banana and Oatmeal Energy Bars
1h 10min
Rice Pudding
1h