Urządzenia i Akcesoria
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
2045 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Oaty Ginger Crunch
40 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 min
Rhubarb Crumble
55 min
Root Vegetable Oaty Squares
1 godz. 10 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40 min
Rice Pudding
1 godz.