Urządzenia i Akcesoria
Perfect steak with sauce Bernaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2152.8 mg
Białko
149.4 g
Kalorie
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Tłuszcz
258.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
137.3 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise
15 min
Beurre blanc
15 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Quick béchamel sauce
15 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
No fail béchamel
15 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min