Urządzenia i Akcesoria
Perfect steak with sauce Bernaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2152.8 mg
Białko
149.4 g
Kalorie
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Tłuszcz
258.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
137.3 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Béarnaise sauce
15 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
No fail béchamel
15 min
Hollandaise
15 min