Urządzenia i Akcesoria
French dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
119.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Tłuszcz
90.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caesar salad dressing
10 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Guacamole
10 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min