Urządzenia i Akcesoria
Soy Chicken with Bok Choy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless (approx. 32-36 oz)6
-
dark brown sugar3 oz
-
chili flakes1 tsp
-
water13 oz
-
soy sauce low sodium5 oz
-
vegetable oil1 oz
-
16 oz broccoli florets, cut in halfbaby bok choy cut in half16 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish3
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1922.4 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
2099.3 kJ /
501.8 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
46.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Philly Cheesesteak
50 min
Loaded Potato Soup
30 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Hoisin Pork Bowl
45 min