Urządzenia i Akcesoria
Pork with Black Bean Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
Stone's Green Ginger Wine3 oz
-
24 oz center cut bone-in pork loin, (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)24 oz
-
hoisin sauce2 tbsp
-
olive oil1 tsp
Black Bean Sauce
-
fresh chili (opcjonalnie) seeds removed if preferred (e.g. serrano)½ - 1
-
garlic cloves2
-
low sodium black beans (approx. 15 oz)1 can
-
soy sauce2 oz
-
1 tbsp Chinese cooking winesesame oil1 tsp
-
water3 oz
-
brown sugar1 tsp
Rice and Vegetables
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water32 oz
-
broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds1 bunch
-
bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained1 can
-
green onion trimmed and thinly sliced, to garnish1
-
fresh cilantro leaves only, to garnish1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.8 g
Kalorie
1726 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
9.7 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Weekend Meals
16 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min