![Pork with Black Bean Sauce Pork with Black Bean Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b6362fb5-dbcb-45d9-97e1-c63943d48ed6/Derivates/948e3ddf-bfb8-4bbf-b757-f4428251d68a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
lub 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (opcjonalnie)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
lub 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726 kJ / 411 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 9.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Sweet and Sour Pork
35min
Cloud Eggs
20min
Chunky Beef Stew
2h 10 min