Urządzenia i Akcesoria
榴莲冰沙
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 人份
Składniki
-
榴莲果肉500 克
-
椰浆250 克
-
稀奶油250 克
-
牛奶100 克
-
冰块500 克
-
枫叶糖浆 依个人口味调整50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
30.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1683.8 kJ /
402.8 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny