Urządzenia i Akcesoria
Peach Cobbler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
ginger, fresh (opcjonalnie) peeled, cut into pieces1 cm
-
sugar45 g
-
brown sugar85 g
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
peaches, frozen (thawed 1 hour)600 g
-
all-purpose flour30 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
nutmeg, ground⅛ tsp
-
butter, unsalted diced60 g
Biscuit Topping
-
all-purpose flour200 g
-
sugar100 g
-
baking powder½ tsp
-
Greek yogurt plain130 g
-
egg, large1
-
2 tbsp raw cane sugarturbinado sugar2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
128.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1431 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
63.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mother's Day with Degrenne
6 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Pie Crust
5 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Pumpkin Pie
5 godz. 50 min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 godz. 30 min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min