Urządzenia i Akcesoria
Peach Cobbler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
ginger, fresh (opcjonalnie) peeled, cut into pieces1 cm
-
sugar45 g
-
brown sugar85 g
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
peaches, frozen (thawed 1 hour)600 g
-
all-purpose flour30 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
nutmeg, ground⅛ tsp
-
butter, unsalted diced60 g
Biscuit Topping
-
all-purpose flour200 g
-
sugar100 g
-
baking powder½ tsp
-
Greek yogurt plain130 g
-
egg, large1
-
2 tbsp raw cane sugarturbinado sugar2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
128.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1431 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
63.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mother's Day with Degrenne
6 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pie Crust
5 min
Classic Deep Dish Pizza
4 godz. 20 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Country Peach and Custard Pie
1 godz. 50 min
Homemade Pie Crust
1 godz. 30 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min