![Peach Cobbler Peach Cobbler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a34cb47cea61fa6ef64dc1d14e89d1f/Derivates/2e0e107bb6a96ca9e76ac1125e0d5b021471a7d8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cm ginger, fresh, peeled, cut into pieces (opcjonalnie)
- 45 g sugar
- 85 g brown sugar
- ½ lemon, thin peel only, no white pith
- 600 g peaches, frozen (thawed 1 hour)
- 30 g all-purpose flour
- ¼ tsp cinnamon, ground
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp nutmeg, ground
- 60 g butter, unsalted, diced
Biscuit Topping
- 200 g all-purpose flour
- 100 g sugar
- ½ tsp baking powder
- 130 g Greek yogurt, plain
- 1 egg, large
-
2
tbsp turbinado sugar
lub 2 tbsp raw cane sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 63.6 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 128.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Aguachile
15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Biscoff Oatmeal Cookies (Metric)
30 min
Cranberry Almond Financier
1h
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Strawberry Custard Tart
2 Std.
Hash Brown Cups
1h
Stout Brownies
45 dk
Hot Cocoa Bundt Cake
2 Std.
Sugar Pie
45 dk
Blueberry Cobbler
1h