Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pistaches sin cáscacara, sin piel, sin sal, tostados
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de hojas de menta frescas
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 80 g de cebolla morada, reducido a la mitad.
- 30 g de tahini
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 30 g de pasta de miso, sin gluten
- 2 - 3 pizcas sal
- 2 - 3 pizcas pimienta negra molida
- 200 g betabel cocido cortado en trozos
- 120 g de cebada perlada
- 1200 g de agua
- 12 jitomate cherry
- 200 g de pepino
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 294.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 min
Puré de trufa y coliflor
25 min
Buñuelos griegos de calabaza (Kolokithokeftedes) (Cortador)
45 min
Gaspacho de elote y jalapeño
20 min
Macarrones con queso y kimchi
50 min
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5 menit
Vegetales gratinados con queso azul
1h 30min
Ensalada de esparragos con pistaches y mozzarella
1h
Coliflor asada con puré de alubias
25 min