Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de aceite
- 400 g de cebolla morada
- 1 cdita de tomillo fresco
- 60 g de vinagre balsámico
- 2 cdita de sal
- 300 g de queso azul
- 150 g de crema
- 150 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 300 g de frijoles negros, cocidos
- 150 g de brócoli
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 170 g de queso parmesano
- 3 huevos
- 100 g de pan molido
-
8
panes para hamburguesa
lub 8 panes chapata - de lechuga orejona, para acompañar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3205 kJ / 763 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesa de portobello
30 min
Keppe de quinoa
1j
Albóndigas de Kale sin carne
30 min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Chilli de vegetales TM6
4j 30 menit
Pay vegano de calabaza y verduras
1j 20 menit
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Quiche vegano de hongos
1 Std. 15 Min
Hamburguesa de quinoa roja
40 min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Bolitas de quinoa
1j
Tortitas de garbanzo
25 min