Cheesecake al melone
TM6 TM5 TM31

Cheesecake al melone

4.3 (18 ocen)

Składniki

  • 6 g di gelatina in fogli
  • ½ limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
  • 120 g di zucchero
  • 200 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
  • 80 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 cucchiai di acqua + q.b.
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 450 g di polpa di melone, a fette

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1952 kJ / 466.5 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
36.8 g
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Błonnik
1.5 g
Sód
267.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy