Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g de vino tinto
lub 50 g de vino de Oporto - 500 g de arándanos frescos
- 1 tira de piel de naranja (sin parte blanca)
- 60 g de azúcar moreno
- 120 g de mantequilla en trozos
- 50 g de copos de avena
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2253 kJ / 538 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 70.8 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 47.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de maracuyá
2 godz. 10 min
Rollito de mazapán bañado en chocolate
1 Std. 25 Min
Stollen navideño con requesón
2óra 30p
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1 Std. 15 Min
Galletas estrella con glaseado
2 Std. 15 Min
Tarta crumble de frambuesas
1 godz. 30 min
Chevalier de queso y jamón
1u. 5min
Panecillos de queso de cabra
1 Std. 40 Min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 Min
Cake de arándanos y lavanda
2sa 45 dk
Pastafrola de membrillo con nueces
2óra 20p
Lasaña de carne mechada
3h 5min