Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g de vino tinto
lub 50 g de vino de Oporto - 500 g de arándanos frescos
- 1 tira de piel de naranja (sin parte blanca)
- 60 g de azúcar moreno
- 120 g de mantequilla en trozos
- 50 g de copos de avena
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2253 kJ / 538 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 70.8 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 47.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de maíz
1 Std. 40 Min
Trenza de membrillo y queso
2 Std.
Bizcocho Streusel
2 Std.
Caramelos de casadielles
25 Min
Postre de arándanos con granola
3h 30min
Clafoutis de ciruelas
1 Std. 15 Min
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 Std. 50 Min
Tarta de arándanos
40 Min
Bizcocho de pera con jengibre
1 Std.
Cake de arándanos y lavanda
2 Std. 45 Min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1 Std.
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min