Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua templada
-
40
g de levadura prensada fresca
lub 20 g de levadura seca - 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina de espelta integral
- 2 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre de manzana
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
lub de semillas de zapallo - 50 g de semillas de sésamo
- 5 g de mantequilla para engrasar el molde
- 20 g de avena
- Wartości odżywcze
- na 1 rodaja
- Kalorie
- 312 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Concentrado de limón, jengibre, cúrcuma y miel
10min
Cookies con chocolate
30 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Rollo de manzana y canela
1 Std. 50 Min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pavlova de pera a la naranja
Brak ocen
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Masa básica de pizza
1h