Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lentejas secas
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de copos de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 20 g de pipas de girasol (y algo más para espolvorear)
- 20 g de pipas de calabaza (y algo más para espolvorear)
- 20 g de semillas de sésamo tostado (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 10 g de vinagre de manzana
- 30 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 526 kJ / 125 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 184.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan blanco
3h 10min
Queso cremoso con nueces y pan de suero
13 godz. 15 min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 godz. 30 min
Refresco de lima, jengibre y miel
5min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Chapatis con emulsión de zanahoria
40 min
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1h 5min
Pan alto en proteínas
9 Std.
Helado de plátano
8 Std. 5 Min
Brownie de batata
1h
Bundt cake de calabacín y cacao
1 godz. 10 min