Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Parfait de turrón
- 300 g de turrón de Jijona blando (en trozos)
- 200 g de leche
- 6 yemas
- 6 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
Coulis de frutos rojos
-
130
g de frutos rojos frescos variados
lub 130 g de frutos rojos congelados variados - 75 g de azúcar
- 1 cucharada de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Białko
- 11.97 g
- Węglowodany
- 48.08 g
- Tłuszcz
- 25.12 g
- Błonnik
- 3.84 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Helado de mascarpone y albaricoque
3h 30min
Panna cotta de dulce de leche con plátano y granola
4h 15min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min
Tiramisú
5h 20min
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4h
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45min
Mousse de crema de orujo
2h
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Tarta de frambuesas y chocolate
7ωρ.
Trufas de café
8h 30min
Vasitos de tiramisú para dos
3h 10min