Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de arándanos frescos
- 230 g de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 8 hojas de gelatina
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de leche entera
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 35 mg
Alternatywne przepisy
Postre rápido de mango con fresas
10min
Natillas de chirimoya
30min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Panna cotta
6h 10 min
Pastel francés con fresas (millasson)
1h 10min
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45min
Panna cotta de cerezas
3h 15min
Bavaroise de vainilla y fresa
4h 15min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Postre de fresas con yogur
4j 10 menit
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min