Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and strawberry domes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 51 godz.
12 portions
Składniki
Strawberry inserts
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water to soak
-
strawberries hulled130 g
-
caster sugar20 g
Chocolate mousse
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces80 g
-
milk chocolate broken into small pieces150 g
-
water35 g
-
caster sugar45 g
-
egg yolks3
-
thickened cream (see Tips)300 g
Chocolate coating
-
cocoa butter130 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces100
-
fresh berries to serve (optional)
-
whipped cream to serve (optional)
-
fresh mint leaves only to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.9 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
2405.3 kJ /
574.9 kcal
Tłuszcz
45.3 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Charlotte Russe
3 godz.
Plum paste
1 godz.
Almond addiction
1 godz.
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Golden syrup
55 min