Urządzenia i Akcesoria
Ciabattine
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 stykker
Składniki
-
"extra virgin" olivenolje til smøring
-
7 g fersk gjær, smuldrettørrgjær¾ ts
-
sukker5 g
-
vann1620 g
-
manitoba melhvetemel, fint395 g
-
pasta mel (se tips)260 g
-
havsalt12 g
-
semulegryn, finmalt til dryssing1 - 2 ss
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
19 g
Kalorie
2581 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
127 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Damperbrød med sirupsmør
Brak ocen
Irske Potetkaker
Brak ocen
Natronrundstykker med cheddar
Brak ocen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Minibrød med sjokolade og squash
Brak ocen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Brak ocen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Flatbrød
1 godz.
Tangzhong melkebrød
Brak ocen
Søtt frokostbrød
1 godz. 30 min
Soyamelk og dampede boller
Brak ocen