Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse

Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porsjoner

Składniki

Guinness® Brød
  • brødmel, grovt
    450 g
  • hvetemel, fint
    125 g
  • bakepulver
    1 ss
  • havsalt
    1 ½ ts
  • kjernemelk
    285 g
  • Guinness®
    130 g
  • sirupmelasse, svart
    100 g
  • havregryn
    20 g
Røkt ørretpålegg
  • brønnkarse
    150 g
  • olivenolje
    60 g
  • cider eddik
    30 g
  • honning
    30 g
  • grov sennep
    ½ ss
  • dill, fersk kun blader, etter smak
    3 - 4 kvister
  • crème fraîche, min 30% fett
    200 g
  • pepperrot, malt, kremet
    2 ts
  • sitron kun ferskpresset saft
    1
  • havsalt to taste
    ¼ - ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • røkt ørret skivet
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 29 g
Kalorie 3212 kJ / 768 kcal
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie