Urządzenia i Akcesoria
Soyamelk og dampede boller
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porsjoner
Składniki
Deig
-
vann240 g
-
tørrgjær5 g
-
melis10 g
-
hvetemel500 g
-
salt¼ ts
Soyamelk og dampende boller
-
vann1250 g
-
soyabønne, gul, tørket juster etter smak100 gram
-
nøytral olje½ ts
-
melis juster etter smak50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
111.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
56.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Keine Bewertungen
Damperbrød med sirupsmør
Keine Bewertungen
Irske Potetkaker
Keine Bewertungen
Natronrundstykker med cheddar
Keine Bewertungen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Minibrød med sjokolade og squash
Keine Bewertungen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Keine Bewertungen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Flatbrød
1 Std.
Tangzhong melkebrød
Keine Bewertungen
Søtt frokostbrød
1 Std. 30 Min