
Urządzenia i Akcesoria
Tangzhong melkebrød
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 porsjoner
Składniki
-
melk pluss 1 ts ekstra330 g
-
hvetemel, fint560 g
-
melkepulver30 g
-
tørrgjær2 ts
-
egg2
-
havsalt1 ts
-
smør, saltet pluss ekstra til smøring100 g
-
sukker50 g
-
eggeplomme1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
300.4 kcal /
1261.7 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
39.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
298.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Smak av Japan
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
1 godz. 30 min
Brak ocen