
Urządzenia i Akcesoria
Irske Potetkaker
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 stykker
Składniki
-
vann til damping800 g
-
potet, melne skrellet, delt i biter (3 cm)500 g
-
gressløk, fersk delt i lengder ( 2cm)6
-
smør, usaltet pluss ekstra til steking50 g
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing50 g
-
bakepulver¼ ts
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
119 kcal /
497 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen