Urządzenia i Akcesoria
Natronrundstykker med cheddar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
9 stykker
Składniki
-
cheddarost delt i biter(2 cm)200 g
-
fullkornsmel300 g
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing300 g
-
havsalt1 ts
-
natron1 ts
-
honning20 g
-
kjernemelk300 g
-
helmelk pluss ekstra til pensling200 g
-
smør, usaltet til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
551 mg
Białko
15 g
Kalorie
1507 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Damperbrød med sirupsmør
Brak ocen
Irske Potetkaker
Brak ocen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Minibrød med sjokolade og squash
Brak ocen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Brak ocen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Flatbrød
1 godz.
Tangzhong melkebrød
Brak ocen
Søtt frokostbrød
1 godz. 30 min
Soyamelk og dampede boller
Brak ocen