
Urządzenia i Akcesoria
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 stykker
Składniki
Deig
-
sukker1 ss
-
helmelk170 g
-
tørrgjær2 ts
-
smør myknet40 g
-
hvetemel, fint350 g
-
egg1
-
havsalt1 klype
-
hvetemel, fint til dryssing
Vaniljesaus
-
maismel30 g
-
rårørsukker50 g
-
egg1
-
helmelk160 g
Fremgangsmåte
-
rosin, korinter90 g
-
epler (hvilken som helst type) (ca. 1 middels eple), skrelles og kuttes i biter (1 cm)90 g
-
kanel, malt½ ts
-
hvetemel, fint til dryssing
-
helmelk til pensling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
163.4 kcal /
686.6 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
45.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Matpakke-ideer
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen