Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de chabacano, deshidratado
- 60 g de pasitas, cualquier tipo
- 60 g de higos, secos
- 130 g de agua
- 160 g de leche
- 160 g de yogur griego
- 20 g de aceite de girasol
- 1 cda de miel
- 20 g de levadura fresca
- 600 g de harina de pastel
- 1 ½ cditas de sal
- Wartości odżywcze
- na 10 porción
- Kalorie
- 13127 kJ / 3137.4 kcal
- Białko
- 82.3 g
- Węglowodany
- 631.7 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 26.5 g
- Sód
- 10652 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de elote
1u.
Cubiletes
1h 40min
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Galletas de mermelada
1h 30 min
Pan de elote
2u.
Galletas rápidas de nuez
25min
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1h 15min
Rosca de naranja (Black Diamond)
2u.
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25min
Chocolate santafereño
10min
Pay de queso
6u.
Pastel de pera
2u.