Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Masa madre de trigo
96 Std.
Hogaza rústica
24h
Masa madre (levadura natural)
120h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan rústico
2h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral con linaza
29 Std.
Masa madre de centeno
96u. 20min