Pan de centeno con masa madre

Pan de centeno con masa madre

4.6 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 rebanadas

Składniki

Activación de masa madre
  • 150 g de masa madre (ver receta)
  • 60 g de agua
  • 100 g de harina
Pan
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 - 250 g de harina
  • 10 g de sal
  • 100 g de harina de centeno

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.2 g
Kalorie 440 kJ / 105 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...