Urządzenia i Akcesoria
Thai Red Curry Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
321.8 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
100.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Keralan Fish Curry
30min
Creamy Coconut Dhal
25min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Chilli Oil
1h 25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Quick Lamb Dhansak
50min
Thai Green Curry Paste
15min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Prawn Curry
30min
Green Curry Chicken
55min