Urządzenia i Akcesoria
Thai Red Curry Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
321.8 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
100.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai red chicken curry and rice
40 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 godz. 20 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1 godz.
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Dukkah
5 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Tikka Paste
1 godz.
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 godz. 15 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Prawn Bhuna
30 min