
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Chocolate Bean Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing120 g
-
tinned kidney beans lightly rinsed and drained400 g
-
water1 Tbsp
-
medium eggs5
-
vanilla bean paste1 Tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder, unsweetened70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Coconut Butter Cream Frosting
-
coconut sugar200 g
-
full cream milk20 g
-
unsalted butter soft80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ Tbsp
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
322 kcal /
1356 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
3 g