Urządzenia i Akcesoria
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
370 g
Składniki
-
20 g óleoazeite20 g
-
170 g cebola roxa, cortada em quartoscebola cortada em quartos170 g
-
cenoura cortada em fatias (1-2 cm aprox.)130 - 150 g
-
aipo, em rama cortado em fatias (0,5-1 cm aprox.)70 - 90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
171 mg
Białko
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC da Thermomix®
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Purê de batata
45 min
Massa de crepe sem glúten
30 min
Piña colada
5 min
Manteiga
10 min
Saltear bacon com frango em tiras
15 min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 min
Iogurte de mirtilos na Varoma
13 godz. 10 min
Alho (Modo descascar)
5 min
Patê de cebola caramelizada e sálvia
10 min
Espuma de manga
10 min
Molho de tomate
35 min
Arroz no vapor
25 min