Wersje kompatybilne
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Molho de hortelã
- 15 g hortelã, só as folhas
- 15 g coentros, só as folhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 50 g azeite
Borrego
- 8 costeletas de borrego
- 2 pés de alecrim
- ½ c. chá de sal
- ⅛ c. chá de pimenta preta
- 15 g azeite
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 16248.3 kJ / 3883.5 kcal
- Białko
- 145.8 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 360.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 154.3 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1163.2 mg
Alternatywne przepisy
Frango picante com batatas e molho de coentros
4 Std. 30 Min
Verrines de castanha e chocolate
25 Min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM5
25 Min
Pão de linhaça sem glúten
1u. 30min
Bolinhos de peixe thai
30min
Framboesa Spritz
Brak ocen
Ovos Benedict
20 min
Caldo de tomate
Brak ocen
Filé de peru recheado com damascos
2 godz. 25 min
Patê de fígado
25 Min
Poke de atum
30min
Morgado de figo
1h