Urządzenia i Akcesoria
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
40 pieces
Składniki
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
253 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
519.9 kJ /
124.3 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 Min
Express Pho Soup
1 Std. 5 Min
Gluten free waffle cones
35 Min
Fugazza sliced onion pizza
2 Std.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Smash burger taco
40 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.