Cracker di riso con baccalà mantecato
TM6 TM5

Cracker di riso con baccalà mantecato

4.4 (15 ocen)

Składniki

Cracker di riso

  • 250 g di farina di riso glutinoso
  • 50 g di farina di mais bianca precotta
  • 200 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 cucchiaini di sale + q.b.

Baccalà mantecato

  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
  • 500 g di latte
  • 1 cipolla, a metà
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • timo fresco, le foglioline, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
908.6 kJ / 217.2 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
23.8 g
Tłuszcz
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.4 g
Sód
538.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy