Cracker di riso con baccalà mantecato

Cracker di riso con baccalà mantecato

4.5 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 porzioni

Składniki

Cracker di riso
  • 250 g di farina di riso glutinoso
  • 50 g di farina di mais bianca precotta
  • 200 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
  • 500 g di latte
  • 1 cipolla a metà
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • timo fresco le foglioline, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 217.2 kcal / 908.6 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 23.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 538.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...