Cheesecake al torroncino
TM6 TM5

Cheesecake al torroncino

4.5 (18 ocen)

Składniki

Base

  • 250 g torrone bianco, a pezzi
  • 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
  • 100 g di burro, a pezzi

Crema

  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
  • 250 g di mascarpone

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1723.3 kJ / 411.8 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
24.5 g
Tłuszcz
31.9 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Błonnik
0.7 g
Sód
78.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy