Torta soffice alla cannella (senza glutine)

Torta soffice alla cannella (senza glutine)

3.6 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • 200 g di farina di quinoa
  • 80 g di zucchero
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 20 g di cannella in polvere
  • 100 g di olio di semi di mais o girasole
  • 300 g di bevanda a base di soia
  • 3 uova
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1000 g di acqua
  • zucchero a velo aromatizzato alla cannella, a piacere

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 268.3 kcal / 1122.3 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 19.7 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 41.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...