Focaccia integrale con cipolle e peperoni

Focaccia integrale con cipolle e peperoni

4.5 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 300 g di acqua
  • 15 g di miele
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    8 g di lievito di birra disidratato
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di farina integrale
  • ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 150 g di cipolla a metà in senso verticale (1 cipolla piccola)
  • 150 g di peperone rosso in 4 spicchi, privato dei semi e delle membrane
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di rosmarino fresco tritato
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 201 mg
Białko 10 g
Kalorie 1544 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...