Fettuccini de frango e ervilhas com molho de couve-flor

Fettuccini de frango e ervilhas com molho de couve-flor

4.1 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 doses

Składniki

  • queijo parmesão
    40 g
  • salsa
    10 g
  • água
    1500 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • couve-flor
    150 g
  • ervilhas descongeladas
    150 g
  • Pimenta q.b.
  • hortelã fresca só as folhas
    2 pés de
  • massa tipo fettuccine
    400 g
  • manteiga
    50 g
  • chalotas
    100 g
  • dente de alho
    2
  • crème-fraîche
    100 g
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • azeite
    30 g
  • peito de frango cortados em pedaços
    500 g
  • cogumelos frescos cortados em quartos
    150 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 557.6 kcal / 2333 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 59.8 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 747.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...