Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potato peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Pudding
Brak ocen
Raspberry and basil sangria
40 min
Mojito
5 min
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1 godz. 10 min