Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potato peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Bananas with spiced caramel sauce
1 godz. 50 min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 godz. 50 min
Tandoori chicken pizza
1 godz. 30 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Fettuccine Alfredo
40 min