Caramel Brownies
TM6

Caramel Brownies

4.0 (10 ocen)

Składniki

Caramel

  • 9 oz sugar
  • 7 oz heavy whipping cream, divided
  • 36 oz water, divided
  • 1 oz unsalted butter, cold, in one cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 tbsp vinegar

Brownies

  • 7 oz dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
  • 3 oz whole hazelnuts
  • 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 3 large eggs
  • 4 ½ oz all-purpose flour
  • 5 ½ oz dark brown sugar
  • 1 tsp baking powder

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1974.3 kJ / 471.9 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
51.6 g
Tłuszcz
27.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Błonnik
2.8 g
Sód
72.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy