Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Caramel
-
sugar9 oz
-
maple syrup3 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
water divided36 oz
-
salt1 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar2 oz
-
dark chocolate (min. 50% cocoa), cut in pieces7 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
large eggs4
-
salt1 pinch
Whipped Cream
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
chocolate shavings to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
289 mg
Białko
7 g
Kalorie
2120 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Number Cake
2 godz.
Cheesecake
1 godz. 30 min
Sugar and Spice Cookies
1 godz. 40 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Thai Dressing
30 min
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Honey Pear Vinaigrette
5 min
Breakfast Scones
30 min
S'mores Pie
4 godz. 40 min