Urządzenia i Akcesoria
Pulled barbecue jackfruit
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2.9 g
Kalorie
511.5 kJ /
121.8 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan hoofdgerechten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Pizza met parmaham en walnoten
28 godz.
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Vegan jus
40 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Batbout met kaas
30 min