Urządzenia i Akcesoria
Soba noodle mee goreng
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
tofoe, stevig geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)400 - 500 g
-
maïsbloem2 el
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)4 el
-
sjalotten in helften gesneden2
-
lange rode chilipepers bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)2 - 4
-
knoflookteentjes5
-
sesamolie30 g
-
kokosbloesemsuiker50 g
-
currypoeder1 tl
-
water, gefilterd1000 g
-
paksoi bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)4 bossen
-
Chinese broccoli bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)2 bossen
-
gedroogde noedels200 g
-
kokosolie om te bakken2 el
-
sesamzaad om te serveren
-
krokant gebakken sjalot om te serveren
-
limoen in partjes gesneden, om te serveren1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30.4 g
Kalorie
2787 kJ /
663.6 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
14.5 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Vegan kaas dip
40 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Stevige linzenchili
50 min
Borscht
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min