Urządzenia i Akcesoria
Vastensoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
16.05 g
Kalorie
1259 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
20.65 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Beef laab
1 godz. 5 min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Groenteflan
1 godz. 35 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Vegan pudding
15 min
Mallorcaanse vissoep
40 min