Urządzenia i Akcesoria
Vegan moussaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
aubergine (ca. 500 g), in plakken gesneden (0,5-1 cm dikte)1
-
zout om te bestrooien
-
rode split linzen200 g
-
water, gefilterd om te weken
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Linzen moussaka
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode ui in vieren gesneden1
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika zonder zaadjes en in stukjes gesneden1
-
wortel in stukken gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden1
-
tomaten uit blik400 g
-
water, gefilterd120 g
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 el
-
gedroogde oregano1 el
-
nootmuskaat, gemalen om te besprenkelen
-
zout2 el
-
gemalen zwarte peper½ el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13.6 g
Kalorie
1499.6 kJ /
357.1 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan hoofdgerechten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Zoetzure tempé
50 min
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Cashew- en kokosmelk
10 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Vegetarische chili
35 min