Urządzenia i Akcesoria
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
baby gold potatoes8 oz
-
water plus extra to cover potatoes21 oz
-
oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes3 ½ oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
white onion cut into pieces4 oz
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
red bell pepper cut into pieces4 oz
-
cilantro leaves½ bunch
-
garlic cloves4
-
tomato paste1 oz
-
ground beef broken into chunks21 oz
-
dried bay leaf1
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
green olives, pitted4 oz
-
raisins2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
768.8 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2181 kJ /
521.3 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min