Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
491.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Chicken Mole
50 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Tortilla Soup
25 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min