Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
491.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Chicken Mole
50 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Tortilla Soup
25 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.