Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 7 oz masa harina
- 1 oz all-purpose flour
- 1 tsp baking powder
- 1 oz canola oil
- 9 oz water
- ½ tsp salt, to taste
Filling
- 35 oz water
- 1 carrot, cut into pieces (1 in.)
- 3 oz red new potatoes, cut into pieces (1 in.)
-
2
oz leek, cut into pieces (1 in.)
lub 2 oz red onion, cut into pieces - 3 sprigs cilantro, leaves and tender stems
- 4 tsp chicken stock paste
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz chicken, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 4 - 5 oz avocado, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- 1 oz mayonnaise
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
-
8
tbsp cotija cheese
lub 8 tbsp feta cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Tamale Pie (Anna)
1 Std. 30 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Beef Barbacoa
2h
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.