
Urządzenia i Akcesoria
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft2 - 3 Zweige
-
Schmand150 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zucchini ggf. längs halbiert300 g
-
Salz¾ TL
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Mozzarella, gerieben120 g
-
Ei1
-
Räucherlachs in Scheiben (5 mm)100 g
-
Rucola40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
278 kcal /
1163 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1108 mg