Wersje kompatybilne
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 300 g Zucchini, ggf. längs halbiert
- ¾ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Mozzarella, gerieben
- 1 Ei
- 100 g Räucherlachs, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1108 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 godz.
Gefüllte Auberginen
50 min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 godz.
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 godz.
Thunfischpizza quattro stagioni
1 godz.
Gurken-Lachs-Ragout
30 min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min