Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1450 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 3 g di lievito di birra disidratato - 10 g di zucchero
- 20 g di grappa
- 500 g di farina tipo 1
- 12 g di sale
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 593 kJ / 141.7 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 262.7 mg
Alternatywne przepisy
Caffè macinato
5min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Canederli al formaggio
1 Std.
Crema di verdure invernale
50 Min
Yogurt al mango
14 Std.
Moddizzosu di patate
7h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Milkshake alla vaniglia e torta alle noci pecan
1 Std.
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Focaccia al latte
6 godz. 30 min
Impasto per pizza integrale
2h