Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Frischkäse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
20 Portionen
Składniki
-
Vollmilch frisch, pasteurisiert2000 g
-
Naturjoghurt50 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen15 g
-
Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)2 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
335 mg
Białko
3 g
Kalorie
262 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3 godz.
Kaffee kochen
20 min
Flüssiges Karamell
35 min
Quark
15 godz. 30 min
Naturjoghurt
12 godz. 10 min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 godz.
Selbstgemachte Streifennudeln auf Vorrat - Ev Yapımı Erişte
1 godz. 5 min
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12 godz.
Joghurt selbst gemacht
24 godz.
XXL Party-Brezel
3 godz.
Frische Butter
25 min
Butter, selbst gemacht
10 min