Joghurt-Frischkäse

Joghurt-Frischkäse

4.3 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
20 Portionen

Składniki

  • Vollmilch frisch, pasteurisiert
    2000 g
  • Naturjoghurt
    50 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    15 g
  • Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
    2 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 335 mg
Białko 3 g
Kalorie 262 kJ / 63 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...