Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Vollmilch, frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 262 kJ / 63 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Reibekuchen
35min
Fermentierte Möhren
60 godz. 30 min
Coleslaw
10min
Vanillepudding
15min
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3 Std.
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15min
Kirscheis mit Schokostücken
5 Min
Fruchteis Tutti-Frutti
10min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Pochierte Eier aus dem Eier-Pochierer
15min
Kaffee kochen
20min
Mini-Germknödel mit Mohnzucker und Vanillesauce
45min