Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Vollmilch, frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 262 kJ / 63 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Fermentierte Möhren
60h 30min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 Min
Coleslaw
10 Min
Zwiebelschnecken mit Manchego
3h 40min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Langkornreis, gekocht
35 Min
Kaffee kochen
20 Min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 Min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3h