Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Frischkäse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
20 Portionen
Składniki
-
Vollmilch frisch, pasteurisiert2000 g
-
Naturjoghurt50 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen15 g
-
Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)2 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
335 mg
Białko
3 g
Kalorie
262 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Kaffee kochen
20 min
Dill-Essig-Gurken
336 godz.
Naturjoghurt
12 godz. 10 min
Fermentierte Möhren
60 godz. 30 min
Suppengemüse anbraten
25 min
Zitronenkaramellsauce
45 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Bratenpaste
3 godz.
Naturjoghurt
12 godz.
Eingelegte Gurkensticks
10 godz.
Eingelegte Gewürzgurken
10 godz.