Urządzenia i Akcesoria
Baguettes d' Épi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz.
4 Stück
Składniki
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Weizenmehl Type 550175 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten175 g
-
Roggenmehl Type 1150120 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
13 g
Kalorie
1812 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Bier-Ähren
14 godz.
Erdäpfelpolster
14 godz. 40 min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Baguettes
15 godz.
Baguettes Rustica
15 godz.
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Baguette Rustica
4 godz. 20 min