Urządzenia i Akcesoria
Baguettes d' Épi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz.
4 Stück
Składniki
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Weizenmehl Type 550175 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten175 g
-
Roggenmehl Type 1150120 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
13 g
Kalorie
1812 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fougasse
14 godz. 30 min
Ciabatta
17 godz.
Baguettes Rustica
15 godz.
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Erdäpfelpolster
14 godz. 40 min
Bier-Ähren
14 godz.
Laugenecken
3 godz.
Rustikales Brot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15 godz.
Baguettes
15 godz.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Baguette Rustica
4 godz. 20 min