Urządzenia i Akcesoria
Zitronen-Frischkäse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
170 Gramm
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Vollmilch mind. 3,8 %1500 g
-
Sahne200 g
-
Zitrone, unbehandelt Schale fein abgerieben und 75 g Saft ausgepresst1
-
Salz2 gestr. TL
-
Natur-Lab, flüssig½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Sód
3301 mg
Białko
32 g
Kalorie
4231 kJ /
1011 kcal
Tłuszcz
78 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 min
Sylter Salattraum
2 godz. 15 min
Vanillepudding
15 min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 godz.
Naturjoghurt
12 godz. 10 min
Schafjoghurt
14 godz.
Slow Cooking Pflaumenmus
6 godz. 30 min
Naturjoghurt
12 godz.
Brandteig
2 godz.
Naturjoghurt
12 godz.
Joghurt griechische Art
13 godz.
Trüffel-Hollandaise
15 min